Hírek a Gree-től

2019. december 04.

ISMÉT TELTHÁZAS SZAKMAI NAPOT TARTOTTUNK BUDAPESTEN

klíma Celldömölk

A 2019-es év méltó zárásaként december 03-án megrendezésre került a Gree Szakmai Nap a Lurdy házban, melynek alkalmával felkészült oktatóink újfent a legaktuálisabb témákban prezentáltak és számoltak be szakmai tapasztalataikról. Örömünkre szolgált, hogy ezúttal is közel 200 fő jelent meg és érdeklődött Cégünk újdonságai felől. Büszkén mutattuk be a klímapiacon egyedülállónak számító B2B mobil alkalmazásunkat, a Cool4u appot, mely lehetővé teszi partnereink számára a gyorsabb, hatékonyabb és áttekinthetőbb munkavégzést. Az előadássorozat keretében az érdeklődők többek között megtekinthették a Világelső Klímamárka termékcsaládjának legújabb, luxuskategóriás, csúcstechnológiával felszerelt G-Tech modelljét is. Köszönjük a nagyszámú érdeklődést, jövőre is számítunk megtisztelő figyelmetekre.

2019. november 20.

A MODELL TITKAI – RENI – GREE ARCA 2020

klíma Celldömölk

Elérkezett a várva várt pillanat:
nagy örömünkre bemutatjuk Önöknek a bájos és elegáns Renátát, aki a jövő évben méltóképp képviseli a Világelső Klímamárkát Szépségnagykövetként marketing tevékenységünk és reklám megjelenéseink során.
Fogadják tehát szeretettel a csodaszép Renit A modell titkai c. összeállításunkban és fedjük fel együtt a 2020. évi Gree Arca kérdéseinkre adott legbelsőbb válaszait.

https://www.youtube.com/watch?v=ahmd5JU6NYc

2019. november 19.

GREE VERSATI HŐSZIVATTYÚS OKTATÁS SZARVASON

klíma Celldömölk

Gree Magyarország, duplázunk! A nagy érdeklődésre való tekintettel a két héttel ezelőtti sikeres hőszivattyús oktatási naphoz hasonlóan ma ismét eredményes előadássorozatot tartottunk a Világelső Klímamárka székhelyén. A Szarvason lezajlott szakmai képzés középpontjában továbbra is a Gree Versati hőszivattyús fűtési rendszerek teljeskörű működésének, a telepítés és beállítás pontos lépéseinek, valamint a szakszerű üzemeltetés menetének áttekintése állt, melynek keretében az érdeklődők újfent alap és haladó szintű ismeretek birtokába jutottak felkészült oktatóink elméleti és gyakorlati prezentációi által. A résztvevőknek gratulálunk a megszerzett tudáshoz, egyúttal Gree Versati hőszivattyú telepítésekben gazdag szezonokat kívánunk!

2019. október 31.

ISMÉT HAZÁNK KERÜLT A NEMZETKÖZI FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA!

klíma Celldömölk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam erat libero, bibendum in libero tempor, luctus volutpat ligula. Integer fringilla porttitor pretium. Nam erat felis, iaculis id justo ut, ullamcorper feugiat elit. Proin vel lectus auctor, porttitor ligula vitae, convallis leo. In eget massa elit.

2019. október 8.

RENÁTA A “GREE ARCA 2020” VÁLOGATÁS GYŐZTESE

klíma Celldömölk

Renáta nyerte el a Gree Légkondicionálók 2020-as nagykövete címet és képviseli egy évig modellként a Gree márkát.
Kövessenek minket a @greemagyarorszag Facebook oldalunkon is, ahol 360 fokos panorámafelvételen pillanthatnak bele a próbafotózásba.

2019. augusztus 28.

MAGYARORSZÁGON MA A GREE A LEGJOBB VÉTEL. A FOGYASZTÓK ELSŐ SZÁMÚ VÁLASZTÁSA DÍJAT KAPOTT A GREE.

klíma Celldömölk

“Ha magadról állítasz valamit az hirdetés. A nagy többség meggyőződése az igazság.”
A magyar vásárlók meggyőződése alapján hazánkban ma a Gree légkondicionáló a legjobb ár-érték arányú választás.
Ezt igazolja a nagynevű Icertias nemzetközi tanúsító egyesület bizonyítványa. A svájci székhelyű cég a 18 év feletti magyar fogyasztókra kiterjedő internetes felmérése szerint a Gree légkondicionálókban bíznak legjobban a vásárlók és a Gree légkondicionáló testesíti meg a legjobb ár-érték arányú választást a kategóriájában.
Túlszárnyalva versenytársait, a legtöbb válaszadói szavazatot és a kategória első helyezését a vevők első számú választásaként a Gree klímák magyarországi vezérképviselete a Cool4u Kft. nyerte.

2019. augusztus 14.

AUGUSZTUSBAN IS KÖZLEKEDIK A GREE VILLAMOS

klíma Celldömölk

Tombol a nyár és vele együtt a Gree combino őrület!
Július után most augusztusban is Gree színekben pompázva szállítja utasait a 4-6-os villamos a fővárosan. Sőt, nem csupán ezen, hanem az 1-es villamos vonalán is rendre feltűnik a megkapó külsővel ellátott modern szerelvény. Ne késlekedjen, utazzon Budapesten Ön is a Gree combinoval nap, mint nap!

2019. július 17.

KLÍMAPIAC ELEMZÉS 2019/2 – MÁSODIK NEGYEDÉV

klíma Celldömölk

Meddig lehet még növekedni? Lehet egyáltalán még növekedni? Mikor telítődik a piac? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések merültek fel az év elején és tanácstalansággal vegyített várakozás előzte meg a 2019-es klímaszezont a tavalyi évi klímabumm után. A Bloomberg New Energy Finance jelentéséből az derül ki, hogy a klímapiac még korántsem telített. A klímagyártók hazájában, Kínában is még csak a háztartások felében van légkondicionáló, de például Indiában és Indonéziában ez az arány hihetetlenül alacsony, 1,6 milliárd emberből csak 88 millió élvezi a klímák nyújtotta előnyöket.

A világpiacot uraló kínai légkondicionáló gyártók idei növekedéséhez számos dolog járult hozzá. Az Egyesült Államok és Kína között elindult kereskedelmi háború során a Kínából az USA-ba áramló áruk nagyjából felére kivetett 25%-os büntetővám hírére az amerikai klímaimportőrök a magas vám bevezetése előtt ideiglenes megoldásként nagy erejű bevásárlást indítottak el a kínai gyártóktól. Az euróövezetben is nagyobb volt idén a vártnál a gazdasági növekedés, és várhatóan minden uniós gazdaság tovább fog növekedni még az idén, melyet főként a háztartások fogyasztása hajt. Az Európai Bizottság az Európiai Unió egészében 1,4%-os GDP növekedést jelez előre, ami a klímavásárlásokat is serkenti. Nyugat-Európában 12%-os, Kelet-Európában pedig 25%-os klímapiac növekedésről számolt be a klímaeladás világelső helyén álló Gree gyár.

Nem voltunk elég optimisták az első negyedéves klímapiac elemzésünk előrejelzésével, melyben azt írtuk, hogy „egy tavalyi évhez hasonlónak előre jelzett nyár mellett az év eleji keresletnövekedés fenntarthatónak látszik”. Bár a május esős volt, az Országos Meteorológia Szolgálat szerint az idei júniusi meleg egy 118 éves rekordot döntött meg. A keresletnövekedés így a kalkulálhatónál is nagyobb lett. Habár a vártnál is forróbb nyár miatt összetorlódtak a leadott rendelések és kisebb logisztikai zavar mellett folyt a kiszolgálás júniusban, mégis a legnagyobb nyertes Magyarország, ahová a Gree európai piacokért felelős igazgatója személyesen látogatott el, hiszen minden eddigi csúcsot és elképzelhető növekedést megdöntött a klímapiacot uraló Gree márka a 35%-os idei első félévi növekedéssel. Magyarország lett a figyelem középpontjában a Gree gyár felsővezetői ülésein, és a Gree-Magyarországot kérte fel a világelső klímagyár előadásra az idei évi Gree vezérképviseletek világtalálkozóján.

Egyértelmű piacvezetőként jelöli meg a Chinese Custom Data is a 2018.aug.1-től 2019.05.31-ig terjedő import adatok alapján Magyarországon a Gree-t. A gyártó export adatai alapján – a gyár korábbi előrejelzései szerint- még tovább nyílt a rés Magyarországon a gyári klímamárkák javára az utólagos márkanévvel ellátott többi klímamárkával szemben, és ezt tetőzi még az a hír is, hogy a gyár két eddig kiszolgált európai kereskedő utólagos márka rendelését is visszautasította.

Mindeközben a Gree márkát a British Enciklopédia is elismerte, A Gree-t a világ első számú klímamárkájaként, az időszerűség, az elérhető luxus, az elegancia, a design és a kiváló minőség szavakkal ismeri el az enciklopédia magyar kiadása. A British Enciklopédia célja összegyűjteni társadalmunk kiemelkedő teljesítményeit, az enciklopédiába bekerülni egyet jelent a társadalmi elismeréssel.

Büszkén és elégedetten folytathatja az egyre erősödő magyarországi Gree viszonteladói hálózat az idei év második felét, ugyanis a forrón induló július újabb csúcsokat rejthet magában.

2019. július 12.

A GREE ANYAVÁLLALAT KÉPVISELŐINEK LÁTOGATÁSA MAGYARORSZÁGON

klíma Celldömölk

Napone Zeng, a Gree gyár európai országokért felelős igazgatója (a képen jobbról a második) személyesen érkezett hazánkba gratulálni a Gree klíma márka idei évben is szilárdan tartott magyarországi piacelső pozíciójához. (forrás: Chinese custom data 2018.08.01.-2019.05.31.) Látogatása során a Gree épülethálóra néző Hotel Nemzetiben szállt meg, mely elé pár percenként tekintélyesen befutott a Gree villamos is. Az igazgató a Gree Magyarország tulajdonosaival eltöltött egész napos program során többször is megköszönte a vezérképviselet és a Gree márkát képviselő viszonteladói hálózat által elért kiemelkedő eredményt, és teljes támogatásáról biztosította hazánk teljes Gree családját.

2019. július 8.

A GREE LÉGKONDICIONÁLÓ A BRITISH ENCIKLOPÉDIA 2019-ES MAGYAR KIADÁSÁBAN!

klíma Celldömölk

Nagy örömünkre, a Gree légkondicionáló márka nemzetközi nagyságáról és országos hírnevéről egyre több elismert kiadványban olvashatunk. Idén a British Enciklopédia is felfigyelt a Gree világelső pozíciójára és magyarországi példa nélküli térhódítására. A British Enciklopédia egy kortárs történelmi dokumentáció, a kiemelkedő és sikeres emberek önéletrajzi és cégfilozófiai gyűjteményeként, egy már 160 éves hagyományra visszatekintő múltja van. Célja összegyűjteni társadalmunk kiemelkedő teljesítményeit, hozzájárulva az általánosan művelt és a jól értesült nemzedék információforrásához, az enciklopédiába bekerülni egyet jelent a társadalmi elismeréssel.

A Britishpedia magyarországi 2019-es kiadványában Szin Csabáról a Cool4U Kft. tulajdonosáról, illetve a Gree klímamárkáról olvashatunk. A Gree-t a világ első számú klímamárkájaként, az időszerűség, az elérhető luxus, az elegancia, a design és a kiváló minőség szavakkal ismeri el az enciklopédia.

2019. július 5.

GREE ÉPÜLETHÁLÓ A FŐVÁROSBAN

klíma Celldömölk

Vajon hol található a fővárosban az a helyszín, mely havonta több, mint 3 milliós átmenő forgalmat bonyolít? A Gree Arcával készült reklámhálóra bizonyára mindenki figyelmes lesz, aki részt vesz Budapest belvárosában zajló forgalomban. A Gree légkondicionálók 151 nm-es épülethálója a Blaha Lujza tér és Rákóczi út kereszteződésében várja Önt is a nyár közepén, egész júliusban.

2019. június 28.

GREE KLÍMÁK PROMÓCIÓJA – PARTNERTEVÉKENYSÉG PROMÓCIÓJA

klíma Celldömölk

A klímaszezon dübörög, s mi arra gondoltunk, hogy egy nagyszerű kampányban való részvételre invitáljuk partnereinket. Cége részt vesz vagy vett már idén szervezőként a székhelyén vagy a régiójában, netán országosan rendezett kisebb-nagyobb szabású eseményeken, kiállításokon? Lehet szó sportról, kultúráról, tudományos témáról, a Gree klímák bemutatása és reklámozása nagyszerű lehetőséget nyújt minden partnerünk részére a széleskörű érdeklődésre és ismertségre. Ha Ön is belevágott már hasonló kezdeményezésbe, küldje el fényképes beszámolóját a marketing@cool4u.hu e-mail címre és mi gondoskodunk róla, hogy országosan hírt adjunk kiváló reklámtevékenységéről.
Íme egy úttörő példa sikeres kivitelezésre, mellyel e hónapban rukkolt elő a keszthelyi Klíma Duó Bt.

Lassan a nyár középét írjuk, a kültéri programok garmadájával találkozhatunk, ha nyitott szemmel járunk az országban. A balatoni székhelyű Klíma Duó Bt. igazán nagyszabású és legalább akkora sikerű sportrendezvény szervezését, valamint lebonyolítását tudhatja magáénak. 2019.06.8-9. között a pünkösdi hétvégén került megrendezésre a Keszthelyi Kilométerek Futóverseny, azaz a „KKM 2019”, mely mostanra nemzetközi amatőr sporteseménnyé nőtte ki magát. A Klíma Duó Bt. csapata a futók és a szurkolók számára egyaránt felüdülést nyújtó párakapuval, valamint nem csekély reklámértéket közvetítő Gree bemutatófallal, roll-upokkal és nyereményjátékkal is várta az érdeklődőket. A kiállított légkondicionáló gépek nagyban hozzájárultak a hatalmas érdeklődéshez, mely promóciós sátrukat övezte. A közel 3000 sporttárs részvételével lezajlott eseményen a futók között kisorsolásra került egy Gree klímaberendezés a cég felajánlásával.
Gratulálunk a cégvezető, Ódor Józsefnek és csapatának a remek kezdeményezéshez!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le legfrissebb akcióinkról, híreinkről.